Lot en contact

Ik ben Charlotte, moeder van 3 fantastische jongens, begonnen met koken en bakken na de geboorte van onze eerste zoon en sindsdien heb ik een passie voor het bereiden van heerlijke maaltijden! Ik fotografeer en deel graag de meest ultieme homemade gerechten en beste recepten die zorgen voor een echte smaakexplosie in je mond en probeer je met mijn mooie maar vooral lekkere gerechten te inspireren!

Wil je nog meer kookinspiratie opdoen?

Lot of Taste kan je ook volgen op Instagram of Facebook. Heb je vragen of een opmerking over mijn recepten, superleuk! Deze kun je sturen via onderstaand formulier!

 


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Lot Of Taste bevindt zich op loopafstand van Station Delft of parkeer je auto eventueel in de Phoenix Parkeergarage, op 600 meter afstand.

    Lot Of Taste
    Van Leeuwenhoekpark 21
    2611 DW Delft